BackitUp Personal în 3 paşi

Urmează acum cei 3 paşi pentru a-ţi activa contul personal!

1. Înregistrează-te!

Creează-ţi un cont pentru a putea să downloadezi software-ul de backup A-Click Backup (ACB). Este rapid şi uşor, iar noi te vom ajuta la fiecare pas!

2. Downloadează şi instalează software-ul.

După ce te-ai înregistrat ai acces la software-ul nostru. A-Click Backup (ACB) se descarcă în doar câteva secunde, iar instalarea este rapidă şi uşoară.

3. Selectează fişierele pe care vrei să le protejezi

Pur şi simplu îţi selectezi fişierele sau directoarele vizate cu ajutorul programului, iar A-Click Backup (ACB) se ocupă de tot procesul. Totul este automatizat.

De ce trebuie să fac backup?

Pentru că atunci cand te astepţi mai puţin se poate intampla să pierzi informaţii!

Informaţia creşte exponenţial

Ai fost in zeci de excursii şi ai făcut sute sau mii de fotografii, ţi-ai organizat o intreagă colecţie de mp3-uri dupa bunul tău plac, ai lucrat la proiecte personale sau scrii la lucrarea de diploma, eşti intr-o continuă mişcare si ultimul lucru la care te gândeşti este backup-ul, in cazul unui eveniment nefericit eşti dispus să renunţi la tot?

Metode convenţionale depăşite

Absolut toate modalităţile convenţionale de păstrare a datelor sunt supuse erorilor tehnice şi umane; stick-urile USB, HDD-urile externe sau DVD-urile au o durata de viaţă redusă şi singurul responsabil de integritatea lor eşti tu, pe lânga aceasta existânt posibilitatea ca ele sa fie şi furate. În cazul ACB o întreagă companie se asigură în mod constant că datele tale sunt păstrate integral într-un mediu securizat si izolat.
Backup online, Solutii de backup onsite si offsite | BackitUp

Caracteristici software ACB

Calităţile software-ului A-Click Backup (ACB)

Compatibilitate totală

ACB funcţionează pe toate sistemele de operare Microsoft Windows care au minim versiunea 1.4.1 de Java2 Runtime Environment, si pe Apple.

Backup pentru e-mail-uri

Microsoft Outlook şi Microsoft Outlook Express (Windows Mail) sunt cele mai populare programe cititoare de email folosite în mediul de business sau acasă. Salvarea datelor stocate în aceste două programe este însă dificilă pentru mulţi utilizatori. Cu BackitUp ACB, utilizatorii pot salva aceste date doar prin bifarea unei simple casete.

Disponibilitatea datelor

De pe orice calculator cu legatura la internet, din interfata de administrare pe baza contului si a parole datele salvate pot fi accesate. Tot deacolo se poate face si restaurare. Pentru a mari securitatea privind accesul la fisiere se pot seta doar anumite ip-uri sa aiba acces la interfata de restaurare.

Backup securizat şi privat

Transferul dintre calculatoarele dumneavoastra si serverul de backup se face prin legaturi SSL. Fiecare set de backup poate fi criptat cu algoritm Twofish si cheie de 256-bit. Serverele de backup sunt gazduite in centrul de date propriu situat in Cluj-Napoca.

Uşor de folosit şi administrat

După setarea iniţială a aplicaţiei de backup client, sarcinile de backup vor rula automat în fiecare zi fără să ceară efort uman. Operaţiile de restaurare pot fi efectuate la nevoie, prin câteva click-uri.

500 GB de backup / noapte

Tehnologiile noastre de generare a încărcării şi tehnologia delta ‘în fişier’ permit ca salvarea unui volum mare de date să fie efectuată într-o perioadă foarte scurtă de timp. De exemplu, deoarece doar schimbările făcute fisierului de 500 GB – în mod normal mai puţin de 1%, adica 5 GB – trebuie salvate, această cantitate de date poate fi salvată uşor pe server prin Internet sau Intranet în cursul unei nopţi.

Protecţie continuă a datelor

Tehnologia avansată BackItUp de protecţie continuă a datelor…

Personal vs. Business

Diferenţele dintre cele două programe

  Business
(OBM)
Personal
(ACB)
Numărul de seturi de backup Nelimitat 1
Planul de backup
- Protecţie continuă a datelor
- Zilnic
- Săptămânal
- Lunar -
- Anual -
- Planuri multiple -

Plan tarifar

Pachete ACB Personal disponibile

PACHETE ACB 25 ACB 60 ACB 100
Capacitate 25 GB 60 GB 100 GB
Preţ / Lună 5 € 10 € 14,99 €
  • Modulul bazelor de date si Microsoft Exchange este disponibil numai pentru pachetele OBM (Business)
  • Preturile afisate nu contin TVA
  • Pentru planuri mai mari de 100GB va rugam sa ne contactati.
  • La plata pe un an oferim reducere 2 luni