Backit Up Business în 3 paşi

Urmează acum cei 3 paşi pentru a-ţi activa contul business!

1. Înregistrează-te!

Creează-ţi un cont pentru a putea să downloadezi software-ul de backup Online Backup Manager (OBM). Este rapid şi uşor, iar noi te vom ajuta la fiecare pas!

2. Downloadează şi instalează software-ul.

După ce te-ai înregistrat ai acces la software-ul nostru. Online Backup Manager (OBM) se descarcă în doar câteva secunde, iar instalarea este rapidă şi uşoară.

3. Selectează fişierele pe care vrei să le protejezi

Pur şi simplu îţi selectezi fişierele sau directoarele vizate cu ajutorul programului, iar Online Backup Manager (OBM) se ocupă de tot procesul. Totul este automatizat.

De ce trebuie să fac backup?

Pentru că pierderea informaţiilor te poate duce la faliment!

Informaţia creşte exponenţial

Odată cu trecerea timpului afacerea ta va acumula din ce în ce mai multe informaţii. Aceste informaţii vor trebui ţinute într-un mediu izolat şi securizat unde doar tu vei avea acces pentru a le restaura în cel mai scurt timp de la producerea unui dezastru.

Valoarea mare a informaţiei

Cumulul de informaţii care sta la baza oricărei afaceri – contracte, email-uri, date contabile şi materiale de marketing audio-video defineşte diferenţa între afacerea ta şi cele ale concurenţei. În cazul dispariţiei sau furtului acestor informaţii afacerea ta poate falimenta peste noapte.

Afacerea ta va avea de suferit

Inevitabil vor exista situaţii în care vei schimba calculatorul pe care lucrezi, vei fi ţinta unor viruşi sau vei avea angajaţi răuvoitori care vor afecta informaţiile pe care se bazează afacerea ta. Cu OBM vei fi in siguranţă ştiind că informaţiile tale pot fi recuperate oricând.

Metode convenţionale depăşite

Absolut toate modalităţile convenţionale de păstrare a datelor sunt supuse erorilor tehnice şi umane; stick-urile USB, HDD-urile externe sau DVD-urile au o durata de viaţă redusă şi singurul responsabil de integritatea lor eşti tu, pe lânga aceasta existânt posibilitatea ca ele sa fie şi furate. În cazul OBM o întreagă companie se asigură în mod constant că datele tale sunt păstrate integral într-un mediu securizat si izolat.
Backup online, Solutii de backup onsite si offsite | BackitUp

Caracteristici software OBM

Calităţile software-ului Online Backup Manager (OBM)

Copie locala

Soft-ul de backup face si o copie locala in timpul backup-ului astfel incat se poate face o restaurare rapida in caz de nevoie, totodata ofera o extra siguranta. Selectarea Offsite Backup permite setului de backup sa salveze doar local.

Compatibilitate totală

OBM funcţionează pe toate sistemele de operare pe care rulează minim versiunea 1.4.1 de Java2 Runtime Environment, adică practic toate sistemele de operare, incluzând Windows, Linux, Mac, NetWare, dispozitive de stocare prin reţea (NAS), etc. În plus OBM vine cu un modul special proiectat pentru salvarea aplicaţiilor de baze de date, incluzând Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, Lotus Notes/Domino, Oracle şi MySQL.

Backup pentru e-mail-uri

Microsoft Outlook şi Microsoft Outlook Express (Windows Mail) sunt cele mai populare programe cititoare de email folosite în mediul de business sau acasă. Salvarea datelor stocate în aceste două programe este însă dificilă pentru mulţi utilizatori. Cu OBM, utilizatorii pot salva aceste date doar prin bifarea unei simple casete.

Disponibilitatea datelor

De pe orice calculator cu legatura la internet, din interfata de administrare, pe baza contului si a parolei datele salvate pot fi accesate. Tot de acolo se poate face si restaurare.

Backup securizat şi privat

Transferul dintre calculatoarele dumneavoastra si serverul de backup se face prin legaturi SSL. Fiecare set de backup poate fi criptat cu algoritm Twofish si cheie de 256-bit. Serverele de backup sunt gazduite in centrul de date propriu situat in Cluj-Napoca.

Uşor de folosit şi administrat

După setarea iniţială a aplicaţiei de backup client, sarcinile de backup vor rula automat în fiecare zi fără să ceară efort uman. Operaţiile de restaurare pot fi efectuate la nevoie, prin câteva click-uri.

500 GB de backup / noapte

Tehnologiile noastre de generare a încărcării şi tehnologia delta ‘în fişier’ permit ca salvarea unui volum mare de date să fie efectuată într-o perioadă foarte scurtă de timp. De exemplu, deoarece doar schimbările făcute fisierului de 500 GB – în mod normal mai puţin de 1%, adica 5 GB – trebuie salvate, această cantitate de date poate fi salvată uşor pe server prin Internet sau Intranet în cursul unei nopţi.

Protecţie continuă a datelor

Tehnologia avansată a OBM face captura fiecărei versiuni a unui fişier de date care a fost salvat pe hard disc. Chiar dacă hard-discul se strică după ce aţi muncit o zi întreagă fără să salvaţi, copia fişierelor dvs. va fi intactă pe serverul de backup.

Business vs. Personal

Diferenţele dintre cele două programe

  Business
(OBM)
Personal
(ACB)
Numărul de seturi de backup Nelimitat 1
Planul de backup
- Protecţie continuă a datelor
- Zilnic
- Săptămânal
- Lunar -
- Anual -
- Planuri multiple -

Plan tarifar

Cât valorează liniştea companiei tale?

PACHETE OBM 20 OBM 50 OBM 100 OBM 200
Capacitate 20 GB 50 GB 100 GB 200 GB
Preţ / Lună 12 € 20 € 35 € 56 €
  • Modulul MySQL este inclus în preţul abonamentului
  • Pentru modulul bazelor de date Microsoft SQL, Lotus Notes/Domino, Oracle, Microsoft Exchange, se percepe +10 € / lună
  • Preţurile afişate nu conţin TVA
  • Pentru planuri mai mari de 200GB va rugam sa ne contactati.
  • La plata pe un an oferim reducere 2 luni