Bună! Ia un loc şi relaxează-te.
Noi suntem echipa BackitUp şi din 2008 suntem pe piaţă pentru a-ţi oferi cele mai bune şi confortabile soluţii de protejare a informaţiilor tale, fie că este vorba de cele ale companiei tale sau de computerul tău personal.

Motivul pentru care am ales această activitate este simplu: ştiam că vă faceţi griji legate de salvarea şi stocarea datelor într-un mediu care să nu faciliteze pierderea datelor. De asemenea, ştim că pierderea datelor poate fi un coşmar şi poate avea consecinţe neplăcute de ordinul haosului, disconfortului şi a nesiguranţei, dar mai ales, poate însemna resurse pierdute.

Soluţiile propuse de noi se adresează atât companiilor mici şi mijlocii, dar poate veni şi în ajutorul celor care care au nevoie de backup implementat pe o scară largă prin soluţii instalate onsite.

Acum poţi sta liniştit!
Pachetele Business (Online Backup Manager) şi Personal (A-Click Backup) asigură informaţiile, fie că este vorba de contracte, evidenţe, e-mailuri, în cazul companiilor, fie că este vorba de filme, muzică, poze, în cazul datelor tale personale.

Îţi oferim soluţii adaptate nevoilor tale pentru ca tu să te poţi bucura în continuare de succesul afacerii tale sau de colectia muzică sau filme ale computerului tău.

Echipa BackitUp

Business

Soluţia ideală pentru compania ta.

Protejează-ţi documentele vitale fără de care compania ta nu ar putea opera. 
Încearcă acum 30 de zile gratuit!

Personal

Soluţia ideală pentru tine.

Protejează-ţi pozele şi documentele personale. O soluţie simplă şi eficace.
Încearcă acum 30 de zile gratuit!